STIJLVOL WONEN OMRINGD DOOR RUST EN WATER

ORA biedt je de luxe van veel ruimte en privacy, terwijl je dankzij de slimme architectuur toch sterk verbonden bent met de omliggende natuur. Omringd door water en gelegen in een autoluwe omgeving beschikken deze luxueuze appartementen ondermeer over ruime kamers, een grote keuken en twee terrassen. Kortom, midden in een groene rustoase en toch vlakbij het centrum maakt een ORA appartement jouw absolute woondroom waar.

ORA biedt je eigentijdse luxe, met rust en ruimte. Alle appartementen hebben een aangename grootte, met een open keuken en ruime slaapkamers. De meeste woonunits hebben per slaapkamer een badkamer, anderen zijn dan weer rechtstreeks met de lift bereikbaar. Er zijn slechts 19 appartementen en elk verdiep telt 1 of maximaal 2 appartementen. Zonder rechtstreekse buren is het hier heerlijk rustig wonen.

De hoge ramen geven een sterk binnen-buitengevoel en laten je maximaal genieten van het prachtige zicht op het water en de Basiliek van Halle. Elk appartement heeft twee terrassen: een voornamelijk oostelijk gericht terras ter hoogte van de eetkamer en een zuidwestelijk gericht terras bij de zitkamer. Zij bieden een aangename buitenruimte te midden van de groene omkadering. In combinatie met de ligging vlak bij het stadscentrum vervult Ora zo al jouw woondromen.

Beschikbaarheid
Ora

Plannen en beschikbaarheid